Новини

Нов сайт (11.07.2013)

Уважаеми Дами и Господа,

От 11.07.2013г. е активен новия сайт на Тъканна банка БУЛГЕН!

Сайта до 25.07.2013г. ще е в процес на доизграждане и публикуване на информация.

Моля, при необходимост от информация която липсва на сайта, позвънете на телефон 02/8299170 в интервала от понеделник до петък от 9:00 до 17:30ч. – администартивния офис на БУЛГЕН. Служител, ще Ви предостави необходимата Ви информация. 

Нов адрес (11.07.2013)

Уважаеми майки и татковци избрали БУЛГЕН,

Скъпи бъдещи и настоящи майки и татковци,

Тъканна банка БУЛГЕН пусна в експлоатация новата си собственна база – иновативни лаборатории и криобанка в специално изградена за целта сграда на адрес гр. София, ул. “Христо Благоев” 25 – Болнична сграда.

В процес на подготовка е изпращането на информацията към клиентите на БУЛГЕН и посредством писма.

Администрацията също е преместена на новия адрес. Моля, за документи, плащания в брой и други справки извършвани на място заповядайте на новия адрес.

Пускането на новата база е  успешно финализиране на проектът – “Изграждане и оборудване на нова база за обработка, анализ и съхранение на стволови клетки и разработване на иноватовни методи в регенеративната медицина”, собственост на „Тъканна банка БУЛГЕН“АД. От идеята за наш собствен дом изминаха години, през които обмисляхме и се подготвяхме за тази важна крачка. Прецизността на работата ни и отговорността, която сме поели пред родителите, които са ни избрали да съхраняваме частица живот, ни водеше във вярната посока за решенията и действията ни.

Нашят нов дом е новопостроено през 2012 година лечебно заведение, изградено да отговори на всички нужди на бъдещите родители в духа на съвременното здравеопазване и всички международни стандарти.

В обособен корпус от сградата, проектиран и създаден специално за целта се намират новите ни лаборатории и криобанка. Всички помещения са специализирани по съответните дейности – за лабораторна обработка и лабораторни анализи, научна и изпитвателна лаборатория, криобанка, както и административен офис. Лабораториите са оборудвани с най-новата апаратура за тази медицинска дейност. Условията, които създадохме и професионализмът на нашия екип, ни дават основание да Ви уверим, че медицинската услуга, която извършва „Тъканна банка БУЛГЕН“АД е от най-висок стандарт.

Убедени сме, че българските родители и техните деца трябва да могат да се възползват от най-новото в медицинската и лабораторната практика. И „Тъканна банка БУЛГЕН“АД  го направи възможно, тук на място, в България! Съхраняваме стволовите клетки в България, където са родени децата ни. Пробите са близо до децата ни, близо до семейства ни.

Ден на отворени врати(11.07.2013)

Ден на отворените врати в БУЛГЕН

Скъпи бъдещи и настоящи майки и татковци,

Поради големия интерес и многобройните Ви запитвания, с удоволствие Ви каним да ни посетите в тъканната банка (в контакти е посочен точния адрес и за удобство е качена и карта).  Ще може да поговорим и да обсъдим всякакви въпроси свързани със стволовите клетки.

Организиразацията е както следва: Група „А“ – Начален час 10:30 часа. Група „Б“ – Начален час 14:30 часа. За Ваше удобство и комфорт, е желателно предварително записване, като е достатъчно да ни съобщите само Вашите имена по телефон: Офис – тел.: 02/829 91 70, Координатори: 0878 123 760 Можете да използвате и нашата Електронна форма за записване или на e-mail: info@bulgen.com да изпратите Вашите имена.

Ние знаем, че когато семейството очаква бебе, радостта е съпроводена от тревога и безброй въпроси, на които трудно се намира еднозначен отговор. Темите са подбрани от интересите и желанията на родителите, които са споделили с екипът на „Тъканна банка – БУЛГЕН“ своите притеснения и въпроси.

Включени теми : 1. Какво са стволовите клетки – същност и видове, възможности. 2. Възможност за майката да съхрани свои стволови клекти при раждане с цезарово сечение. 3. Пробовземане – какво се случва в родилния дом? Безопастно ли е за майката и бебето? 4. Кога и как стига пробата до лабораторията? 5. Съхранението на стволовите клетки – къде, как, колко? 6. Колко струва услугата в Булген, в България, по света? 7. Сигурност, застраховки – обещания и реалност! 8. Приложение на стволовите клетки!

Протичането на беседата е в приятна и спокойна атмосфера. Допълнително ще получите полезни справочни материали. Ще отговорим на всички Ваши въпроси.